Uslovima korišćenja

1. Osnovni podaci o firmi

TOP TENIS DOO
Poslovno ime: TOP TENIS DOO BEOGRAD-SAVSKI VANAC
Matični broj: 21185957
PIB: 109456253

1.1 Kontakt podaci – korisnički servis

Adresa: Ljutice Bogdana 2/4
Telefon: 064/166-72-66
E-mail: info@toptenis.rs

2. Zaštita privatnosti korisnika

Svim kupcima/korisnicima sajta www.toptenis.rs garantujemo putpunu privatnost. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Kupcima uvek dajemo mogućnost izbora, uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste u marketinške svrhe. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi ljudi koji odgovaraju za funkcionisanje sajta odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Prikupljanje, držanje, obrada i korišćenje podataka o ličnosti vrše se u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti (“Pravni osnov: Član 12. stav 1. tačka 3. Zakona o ličnim podacima."). Podaci o ličnosti se neće koristiti izvan svrhe za koju su prikupljeni, osim za potrebe vođenja krivicnog postupka ili zaštite bezbednosti Republike Srbije, na način predviđen zakonom. Preduzete su sve potrebne mere zaštite podataka, u skladu sa utvrđenim standardima i postupcima, a koje su potrebne da bi se podaci zaštitili od gubitka, uništenja, nedopuštenog pristupa, promene, objavljivanja ili svake druge zloupotrebe.

Prikupljene informacije se ne daju na uvid, niti se razmenjuju s drugim organizacijama koje su izvan sistema pripreme i uređivanja sajta, osim u slučajevima predviđenim zakonom. Podaci se neće koristiti u svrhe koje nisu u skladu sa zakonom niti na bilo koji drugi način koji bi mogao da bude štetan po Vas uključujući i narušavanje Vaše privatnosti.

3. Plaćanje

Plaćanje robe se obavlja u gotovini (pouzećem, novac se predaje predstavniku kururske službe) ili karticom (na sajtu, u nastavku procesa formiranja narudžbine). Za kupce koji izaberu plaćanje karticom važe punktovi 2.1. i 2.2.

3.1. Zaštita poverljivih podataka o transakciji

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacije se prenose putem Interneta u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebnom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije. Sigurnost podataka prilikom kupovine garantuje Banka intesa Beograd, pa se tako kompletan proces naplate obavlja na stranicama Banka Intese. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

3.2. Izjava o konverziji

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu. Hvala na razumevanju.

4. Dostava

Dostavu vrši isključivo kurirska služba na teritoriji Srbije. Isporuku brzom poštom možete očekivati u roku od 2-5 radnih dana (dani vikenda (subota i nedelja) se ne računaju) za bilo koje mesto u Srbiji u kom je moguća dostava.

Rok isporuke je promenljiv u zavisnosti od toga da li je naručeni proizvod trenutno dostupan ili ste potvrdu o online kupovini dobili u toku vikenda ili državnih praznika.

Isporuka na kućnu adresu za sve porudžbine iznosi 250 din. Isporuke se ne vrše subotom, nedeljom, državnim i verskim praznicima.

5. Politika reklamacija

Kupac može da izjavi reklamaciju na osnovu članova 52., 54., i 81. Zakona o zaštiti potrošača, radi ostvarivanja prava po osnovu saobraznosti, garancije, pogrešno obračunate cene i drugih nedostataka.Cene na sajtu www.toptenis.rs, iskazane su u dinarima pri čemu je PDV uračunat u cenu. Koristimo sve svoje resurse kako bi artikli na ovom sajtu bili prikazani sa odgovarajućom specifikacijom, fotografijama i cenama.

Ukoliko želite da proverite status Vaše reklamacije to možete učiniti putem e-mail adrese office@www.toptenis.rs. Shodno Zakonu o zaštiti potrošača, kupac ima pravo da raskine ugovor o kupovini na daljinu.

Reklamacije se mogu podneti isključivo u slučaju kada je – isporučeni proizvod oštećen, nekompletan ili ne odgovara specifikaciji narudžbine. Kupac je dužan da prijavi reklamaciju u roku od 14 radnih dana od momenta prijema pošiljke. Reklamaciju možete prijaviti na email office@www.toptenis.rs.

6. Zamena i vraćanje

Posto su u pitanju vitaminski suplementi, vracanje je moguce samo ako je proizvod neostecen i neotvoren, zajedno sa originalnim pakovanjem i racunom.

6.1. Zamena proizvoda

Tokom 7 dana posle preuzimanja možete zameniti proizvod ukoliko vam je greškom poslat pogrešan proizvod kog niste naručili. Podrazumeva se da se proizvod mora vratiti neoštećen, zajedno sa originalnim pakovanjem i računom. Slanje novih suplemenata ili šampona plaća kupac.

6.2. Vraćanje proizvod

Proizvod možete da vratite u dva slučaja: (1) ako je oštećen, (2) ako ne odgovara opisu narudžbine. U svim slučajevima proizvod je neophodno vratiti sa originalnim pakovanjem i računom.

7. Povraćaj sredstava

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, Toptenis je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC, Amex, Dina i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

 
Uslovima korišćenja definisana su pravila pri kupovini koja obezbeđuju kvalitet naše usluge i zadovoljstvo kupaca.
 
Opšti uslovi
  1. Nakon prijema porudžbine putem sajta, prodavac je obavezan da izvrši telefonsku potvrdu.
  2. Nakon potvrde porudžbine od strane kupca, ista je neopoziva.
  3. Prodavac se obavezuje da naručene proizvode isporuči ispravne i u predviđenom roku.
  4. U slučaju bilo kakve promene, prodavac je dužan da obavesti kupca prilikom telefonske potvrde porudžbine. 
  5. Sve eventualne promene, osim promena vezanih za isporuku, ne odnose se na potvrđene porudžbine.
  6. U slučaju neusklađenosti cena isporuke navedenih na ovom sajtu sa cenama kurirske službe, o promenama ćete biti obavešteni prilikom telefonske potvrde porudžbine.
 
Garancija kvaliteta
 
Web Prodavnica garantuje za kvalitet svojih proizvoda. Svi proizvodi su originalne robne marke i odgovaraju specifikaciji navedenoj na sajtu. 
U slučaju odstupanja od navedene specifikacije ili defekta obavezujemo se da Vam proizvod zamenimo, a sve troškove zamene snosi Web prodavnica. Potrebno je da proizvod vratite u originalnom pakovanju sa računom.
 
Garancija ne važi u slučaju defekta nastalog kao posledica neodgovarajuće  upotrebe.

Uputstvo

Poštovani korisnici, molimo Vas da pre poručivanja naših proizvoda, pažljivo pročitate sledeće uslove. Svakom kupovinom na našem sajtu, znači da ste pročitali uslove i da ste saglasni sa njima u potpunosti.

Mesto isporuke naručene robe mora se nalaziti na teritoriji Republike Srbije.

Dostava nije ograničena iznosom ili količinom.

Prodavac je u obavezi da se stara da roba u najkraćem roku bude dostavljena Kupcu putem kurirske službe, a u slučaju nemogućnosti slanja robe iz bilo kog razloga, dužan je da Kupca o tome obavesti u roku ne dužem od sedam dana.

Zamena proizvoda može se izvršiti u roku od 14 dana od dana kupovine, odnosno uz račun i originalno pakovanje proizvoda. Troškove zamene i ovakvog povraćaja snosi kupac. Da biste ostvarili neko od prava prilikom vraćanja kupljenog proizvoda, naručena roba ne sme biti upotrebom oštećena ili pohabana, mora biti vraćena u originalnoj ambalaži, uz priložen račun.

Originalna ambalaža ne sme biti pohabana ili na drugi način oštećena, jer se u u tom slučaju ne priznaje pravo na puni povraćaj novca, već se od ukupne vraćene sume odbijaju troškovi oštećene ambalaže.

Top tenis d.o.o. garantuje kvalitet i originalnost robe koju isporučuje.

Prilikom preuzimanja paketa Kupac u prisustvu kurira ili poštara vizuelno proverava paket.

Ukoliko na paketu ima vidnih oštećenja u obliku pocepanih delova ili nagnječenja, Kupac je dužan da zahteva otvaranje paketa u prisustvu službenog lica. Ako se tom prilikom ustanovi da su artikli oštećeni, službenik kurirske službe pravi zapisnik o reklamaciji.

U slučaju oštećenja sadržine paketa, kurirska služba nadoknađuje nastale troškove.

Poslednji korak poručivanja: Klikom na dugme “Poruči” dobijate automatsku e-mail poruku na osnovu koje Vas obaveštavamo da je Vaša porudžbina uspešno prosleđena službi internet prodaje na dalju obradu. Služba internet prodaje Prodavca će nastojati da u najkraćem roku proveri da li smo u mogućnosti da vam obezbedimo poručeni artikal (artikle).

Ukoliko nismo u mogućnosti da vam obezbedimo poručeni artikal, primićete e-mail u kojem vas obaveštavamo da poručeni artikal više nije raspoloživ, te da smo prinuđeni da vam otkažemo porudžbinu. U tom slučaju porudžbenica neće biti realizovana.

Ukoliko nismo u mogućnosti da vam obezbedimo pojedine od više artikala koje sadrži vaša porudžbenica, pozvaće vas telefonom naš operater internet prodaje i obavestiti koji od poručenih artikala nisu raspoloživi, a biće zatražena i vaša saglanost da vam isporučimo samo one artikle koje ste poručili, a mi ih pritom imamo raspoložive na stanju. Nastojimo da stanje veličina i modela na sajtu bude ažurno, ali zbog dinamičnosti tržišta i broja maloprodajnih objekata u Srbiji postoji mogućnost da u određenim slučajevima poručeni proizvod više ne bude raspoloživ u našem magacinu.


Kako kupiti


Poručivanje se vrši  popunjavanjem forme na sajtu koja je za to predviđena, ili telefonom

Ukoliko ste se odlučili za kupovinu stavljanjem proizvoda u korpu, proizvode u korpi možete pregledati klikom na ikonicu korpe koja se nalazi u gornjem desnom uglu sajta. Kada se nalazite u korpi, možete isprazniti korpu, ažurirati korpu ili završiti kupovinu.

Da biste završili kupovinu potrebno je da u vašoj korpi kliknete na dugme “nastavite na kasu”. Sledeći korak je izbor načina na koji ćete završiti kupovinu. Možete kupiti kao gost, možete se registrovati kao novi kupac ili se možete prijaviti ukoliko ste već registrovani kupac. Postupak kupovine sastoji se od pet koraka:

  1. Informacije o isporuci;
  2. Načini isporuke;
  3. Načini plaćanja;
  4. Pregled narudžbine.